PITESKATE PÅ FACEBOOK

söndag 25 januari 2009

Tärnaby rapport #6

Tja!
Kände att det var på tiden att uppdatera er kustbor vad som händer i inlandet. För det första så har vi fått spruta mer snö i parken efter lite tjat på strömma och det tima vi med en temperatur mellan -25 och -30. Så det bara matade ut snö i parken då vi körde igång. Man ska ju egentligen köra med vatten och luft men eftersom det var så kallt så behövde man bara köra med vatten och det gav resultat, på 24h så hade vi fått ihop all snö vi behövde. Så då var det bara shackta ut allt och börja bygga kickar till alla rails och boxar. Jobbigt var det men nu efteråt är det så sjukt smooth! hela vägen från Liften ner till sista hoppet finns det features nu. Sen så fick vi bygga dubbla kickar på båda hoppen och bygga den övre stora kicken mega stor!
Ihelgen hade vi tjejcamp här i tärna så då var det brudarna som tog över parken. Bara på förmiddagen på första campdagen var det 3st som fick fara till sjukhus. En bröt armen och sen var det nån som stuka handleden samt en som landa på skallen på nån box så hon fick till och med flygas till umeå vet inte hur det gick för henne. Sen igår var det tävling men då for jag å leo längst upp och hika prostuff railet och nötte nosepress fick in dom rätt bra, läskigt å våga lägga vikten då det är rails :) Sen på kvällen vart det fest hos Kidde (en dude som jobbar i liften) körde rockband med trummor, bas och gitarr det var svinkul.

Är sjukt pepp på att åka imorgon då ska det shreddas. Ser fram emot då Pite eliten (Kalle, fille, hyppan) kommer upp det ska bli så sjukt kul! då blir det åka åka åka!

well nu ska jag å alec gå upp å dricka en kopp kaffe hos chuliet n joey!

Lägger upp lite bilder..

Laters!

1 kommentar:

fillé sa...

yeeeeeeeeeah awsome dudee, parken ser fett clean ut.. jag hyppan pdawg fredde å kanske patte jonsson å erik westergren kommer den 6e! då får du ta å visa några bs 9!