PITESKATE PÅ FACEBOOK

måndag 12 januari 2009

Bajs

Tänk om vi bodde i usa, tänk om vi var så coola att vi kunde hänga ut i The Berrics. Eller kanske om vi hade en egen jävla lokal här i piteå. Fatta värt, jävlar vad vi skulle uppskatta den här staden mer då. Umeå får ju betongplaza till hösten va? shit vad grymt då är det bara ca 50 mil tur och retur till närmsta möjliga skateställe - Ovärt. Om bara Pite-kummun kunde få tummen ur och öppna en skatelokal/bygga en plaza så skulle Piteå bli hur cleant som helst. Aja, men änn så länge så är det ju bara en fantasi.

Men helgen har dock vart clean! Erik Holmlund var på besök och vi skatade stockbäcken, bland den roligaste kvällen på länge och i Lördags så gled vi ner till Skell och sen gick vi ut i Piteå. Det var cleant! Jävligt roligt att se Ega igen.

Men men, jag tycker att vi alla som har tillgång till den här bloggen bör få tummen ur och börja posta lite inlägg då och då. Bosse - vi väntar på nästa avsnitt från "Tärnarapporten"

Aja, nu ska jag stöka till lite i butiken!

PS. Glömm inte att stockbäcken räkningen ska betalas på Onsdag så alla som ska vara med kommer med 200kr till mig Kalle på Stale.

Peace!

Inga kommentarer: