PITESKATE PÅ FACEBOOK

tisdag 19 augusti 2008

Regn!

Visst är det härligt att vakna upp till ännu en dag fylld med regn på gatorna, vet inte vad ni tycker om det men jag personligen blir deprimerad och orkar inte ta tag i något. Vill bara sova bort den här dagen och vakna upp till en ny fylld med sol och värme. Jag förstår inte hur det kan regna så mkt i sträck lixom det borde ju ta slut någon gång. Well vi är ju inte värst drabbade, Micke berättade att Bergen (Norge) har såhär minst 2 gånger per vecka och att hösten och våren så regnar det non-stop. Det finns ju vissa ljuspunkter bortom all misär och det är just nu:

Playstation 3 - SKATE
I N O M H U S R A M P E N

Tacka gudarna för att vi fick ta över den. Jag hoppas bara alla sköter sig med betalningen.
Tack för igår alla som medverkade. Super kul var det, men man kände idag då väckaren ringde där vid 05:50 att man hade åkt igår och att 99% av kroppen ville stanna kvar i sängen och sova vidare. Well så vart det inte och nu sitter man här på jobbet och är jävligt less på allt. Tur man får jobba inne sådana här dagar iaf, ägnar en tanke till the "ironman" limpan som inte har den turen med sig. Och för att avsluta det här inlägget så citerar jag min arbetskollega som just kom tillbaka.

"Fyfan vilket jävla väder"

Peace

//Bosse

4 kommentarer:

Kalle G sa...

Haha, jag känner samma sak! jag fick då iallafall sova till 10.00 idag så jag har ju rena lyxen jämfört med dig. Det var mega ball igår juh, stockis smider mäyn!

Nu är jag jävligt stort behov att gå på toa, varför gjorde jag inte det innan jag öppnade?

Vi hörs senare!

Bosse sa...

shiit joo du får ju sovmorgon deluxe du!! jo stockis is the shit!

haha asså kan inte du gå på toa under en hel dag om ingen kommer förbi som du kan lita på kollar läget medans? shit va jobbigt det måste vara om det är så illa.
Det finns ju alltid pissa i flaska lösningen HAHA! :) provat den?

kalle sa...

Hehe, nä det har jag inte. men jag smet iväg i ca 3 min idag och klämde gärnet! haha

Fredric sa...

Tjaa FET blogg. Vart jobbar du då bosse bäver?