PITESKATE PÅ FACEBOOK

måndag 15 december 2008

Tärnaby rapport #5

Hej alla vänner och alla er jag känner sträck upp era händer för nu är det nått som...

Well längesen sist. Vinter i tärnaby nu, för 2-3 dagar sen hade vi got damn -25 och -27 grader kallt, men viking som man är så var man ju och åkte några timmar ändå :) fick till och med gå upp till ingemarliften för anjaliften hade stängt sin lift, de ni..

Just nu håller det på att blåsa upp till krig mellan Tärnabys Snowboardlinje och Strömma (pistgubbarna) vi hotar med att ta bort alla grejjer, boxar rails dylikt nu innan jullovet om vi inte får spruta snö i parken.. och klassen har skrivit 3 a4 papper långt klagobrev till dom.. så vi hoppas på förbättring, för parken är halvdan just nu..

Well nog om det, förra helgen var det Sundsvall Railstyle mitt på sundsvalls torg. Det var megafett event.. dock lyckades jag göra bort mig kvällen innan, tappa börsen och skit så jag hade inget som helst pepp eller glid tävlingsdagen vilket sluta med att jag inte var med.. :( någonting jag ångrar och har lärt mig en läxa av nu.
Det positiva var att vi bodde i Drakstaden (Sundsvalls skatpark) i 3 dagar så man fick ju skata sig less dag och natt om man ville och det var just vad man gjorde också, så sjuuuuukt kul det var!! :P

Snart Jul och Jul-lov känns rätt skönt faktiskt peppet på snowboard är inte så jättestort nu. Hade sämsta dagen igår ingenting gick typ.. och inte nog med det då jag kom hem till alec och skulle kika på nån film på mobilen och skulle ordna till en kudde ramla hennes äckligt feta gardinstång rakt i mitt huvud så jag fick en skön bulle i huvudet, jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta men det slutade med 1a alternativet haha!

Lite grädde på moset så verkar det som kalle har fullt upp på stale i o med att han inte kollat www.umeskate.se hemsida och sett att dom faktiskt har lagt upp en youtubevideo från halloweentävlingen.
Skärpning Kalle!Time to go now, Later Kelly sk8er!

Inga kommentarer: