PITESKATE PÅ FACEBOOK

lördag 27 september 2008

Tärnaby rapport #2

Yo wasup pite?

Var ett tag sen jag skrev nu känner jag.. har gjort en massa saker så har inte haft tid att sitta så mkt vid datorn. Förra helgen var vi iväg nästan hela klassen och tävlade i östersund på en railtävling. Sjuuukt kul att åka på snö, och lära sig en massa nya trick, dock alldeles för mkt folk, det kanske var 50 snowboardare å typ 50 skidåkare så man fick ju stå i kö rätt länge mellan gångerna. Men då fick man åka i
6 timmar så det jämna ju ut sig. Leo i våran klass vann herrarnas final å i tjejfinalen så vann ina, och tvåa julia å tätt följt 3a alec. Sen var det party på kvällen, var ut i ösd. Kvällens höjdpunkt var nog då vi lämnade våran lärare/tränare magnus själv i stan å alla andra tog bussen tillbaka till där vi bodde (lite utanför stan). Sen kommer han efter ett tag i bara kallingar å jackan knyten runt midjan å påstår att han har sprungit hem hahahahha, jag dog!!!

Sen har vi fått $$$ för vårat projekt att bygga om rampen så jag alexandra johan julia och leo håller på att bygga på den gärnet så man kanske får den klar innan vintern.. Dock varit surt väder ihelgen, men ändå en rolig helg, hasse åhlund har varit upp och jag å leo har varit med han och byggt massa secret spots i skogen, sjukt jobbigt är helt slut i hela kroppen men det kommer bli grymt cleant i vinter.. festa i fredags också, våran lärare hade inflyttningsfest men vi vart inte så långvariga där. for till nå skiddudes och invaderade deras lägenhet istället.. högre musik å större lägenhet så :)

Ja just ja alla quinnor i klassen har ju fått spons av burton. Så dom fick hem en tee, bandana å lite grejjer sen ett speciellt kort som dom fick beställa för typ 1/4 av priset på en specialsite som burton har, grymt cleant var det. Eftersom alec var med så fick jag lägga in lite stuffs i hennes beställning så det vart en ny bräda, bindningar, handskar, keps, mössa, tee, googles och en hjälm för ett totalpris på 3600 =) inte pjååhkigt!!!

det var allt från tärna denna gång. ska uppdatera med bilder då jag är hemma nån dag.

Si sai no *klick* *klick* :)
Peace!!4 kommentarer:

kalle sa...

Yeeha!! fan vad roligt asså. shit! vad kom du i railtävligen då? :)

Jimmy Boström sa...

ahh det är awesome här uppe!.. i railtävlingen vet jag inte vad jag kom, kom inte vidare till final iaf, men det var många som körde gryyymt, så det var inte så underligt, men kul var det att få åka på snö, fett pepp på snö i tärna nu, såg att det hade snöat på många toppar nu under helgen så man kanske haikar upp å åker får se :) har lagt upp lite pics nu också

kalle sa...

fan va sweet!! vad byggde ni för spotts då?? såg ju coolt ut!

Jimmy Boström sa...

Lite av varje, träd som man kan köra på, byggde pillows som man kan bonka på och dylikt :P